Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари подписа договор за сътрудничество с Армани

Ферари подписа договор за сътрудничество с Армани

1860
0
Льоклер и Сайнц
снимка, Ферари
Отборът на Ферари ще използва дрехи на Армани на всички свои дейности извън пистата. Това стана ясно след като екипът от Маранело подписа многогодишен договор за сътрудничество с италианската модна група. Така пилотите на тима Шарл Льоклер и Карлос Сайнц, както и ръководството на екипа ще носят гама от костюми и аксесоари на всички официални събития, включително представянето на новия болид. 

Линията Емпорио Армани отново ще бъде в тъмносин цвят и  ще се използва от всички членове на италианския отбор. Стремежът към върховни постижения и внимание към всеки детайл е една от ценностите, които споделят марки като Ферари и Армани. Особено внимание е обърнато на избора на материали за направата на облеклото за път, което трябва да бъде удобно за носене по време на дългите пътувания към всяка една страна.

„В днешни времена повече от всякога трябва намерим начин да насърчим италианските постижения в различни области и дисциплини. Ферари е символ на Италия в целия свят и съм много горд с това сътрудничество. Направихме най-добрите дрехи за всички членове на екипа, които са иделани за пътуване на дълги разстояния. Надеждата ми е всичко в страната да се възстанови възможно най-скоро“, сподели Джорджо Армани.

„Армани е синоним на стил и елегантност. Ние споделяме една и съща гордост в представянето на нашата страна по света. Днес Скудерия Ферари и Джорджо Армани обединяват усилия, за да са по-силни както на пистата, така и извън нея“, заяви президентът на италианския тим Джон Елкан.