Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари с нови промени по дифузьора си

Ферари с нови промени по дифузьора си

44
0

Тимът на Ферари подготвят няколко промени по автомобила си за състезателния уикенд на Хокенхайм, с които Скудерията се надява да може да отговори на темпото, което Ред Бул и Макларън показват в последните състезания.

На състезанието на Силвърстоун се видя, че Ферари са постигнали солиден прогрес в поведението на F10, но въпреки това италианците все още се намират зад големите си конкуренти, що се отнася до цялостното си представяне, затова сега те подготвят още новости за Гран при на Германия, където те са постигали общо 19 победи – повече от всеки друг.

„Инженерите в Маранело не са спирали да работят изобщо и затова за този уикенд сме подготвили някои допълнителни  промени, между които и ревизии по дифузьора. Затова всичко сочи към това, че ни очаква още един конкурентен уикенд.

Независимо колко прогрес бе постигнат, що се отнася до развитието на колата, точки за технически гений не се дават, затова е ясно, че този уикенд, както и на състезанието в Будапеща след само седем дни, Скудерия Ферари Марлборо трябва да вземе големи точки, ако иска да продължи да гони шампионската титла“, казват от тима в превюто им за Гран при на Германия.