Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари се цели в спечелването на квалификацията във Валенсия

Ферари се цели в спечелването на квалификацията във Валенсия

114
0
бокс,гараж,Ферари

Ферари ще се цели в спечелването на квалификацията във Валенсия през следващия уикенд. След като в началото на сезона колите на Скудерията имаха трудности в преминаването на първата част от квалификацията, в последния уикенд в Канада Фернандо Алонсо бе сред сериозните претенденти за победата в съботната тренировка за време. Освен това испанецът е и сред фаворитите за спечелването на титлата след като се движи на второ място в класирането до момента.

От Ферари направиха добра крачка напред в развитието си, след като новата изпускателна система на отбора показа чудесна работа в последния уикенд. Според испанският спортен всекидневник Марка, следващите разработки на Скудерията ще бъдат използвани във Валенсия и са специално насочени към това, да се подобри скоростта на колата и сцеплението.

„Имаме нови детайли за Валенсия“, потвърди и Стефано Доменикали. „Главната ни цел ще е да постигнем пол позишън и не мисля, че сме далеч от това. Важно е да продължим да подобряваме колата и няма да сме доволни, докато не спечелим квалификация.“