Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел предпазлив в очакванията си, Уебър търси подобрение на RB8

Фетел предпазлив в очакванията си, Уебър търси подобрение на RB8

38
0
Марк Уебър

Себастиан Фетел бе недостижим днес в свободните тренировки за Гран при на Индия, но въпреки това остана предпазлив относно очакванията си за останалата част от уикенда на пистата Буд Интернешънъл.

Люис Хамилтън (Макларън) заяви след сесиите, че ако днешната работа на Ред Бул е била по квалификационното им темпо, то тогава има надежда и за съперниците им. Ако обаче това е реалното им темпо, то тогава нещата не изглеждат никак добре за противниците на шампионите.

Петъците винаги са трудни за преценка с толкова променящи се условия. Ситуацията на пистата се подобри значително днес, след като в началото бе прашно. Обиколка след обиколка нещата прогресираха и затова няма да се изненадам, ако утре редът е различен. Имали сме обаче и по-лоши петъци, така че съм доволен. Трябва да продължим да работим и да подобряваме колата – обясни Фетел.

Съотборникът му Марк Уебър бе втори в подреждането. Той сподели, че е блокирал колелата си в първи завой и е можел да мине без това главоболие.

Не беше края на света – продължи австралиецът. – Справихме се с важните неща, с разбирането на поведението на меките гуми в кратки и дълги серии от обиколки. Ще видим с какво може да подобрим още автомобила, защото винаги може да се направи нещо. Отборът е невероятно мотивиран, както и пилотите – каза още той.