Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел със смесени чувства след финала

Фетел със смесени чувства след финала

46
0
2011,Гран при на Индия,Себастиан Фетел,събота

Себастиян Фетел бе много горд след спечелването на състезанието в Индия, но от друга страна той изглеждаше и малко тъжен.

„Имам доста смесени чувства“, обясни Себастиян Фетел след края на състезанието в Индия. „От една страна това е първото състезание в Индия и съм много горд, че успях да го спечеля първи. От друга страна в изминалите две седмици загубихме двама колеги. Нашите мисли през цялото състезание бяха с тях.

Не познавах лично Уелдън, но той определено бе голямо име в моторните спортове. С Марко се запознах през тази година. Със сигурност сме готови да поемаме големи рискове, когато се качваме в колите си и да даваме всичко за още някоя стотна надолу. Всеки път обаче се молим, да не се случи нещо неприятно. По някога се сещаме за това, но със сигурност е последното, което искаме да видим.

Като цяло много добро състезание за нас. Доволен бях да съм начело и да контролирам състезанието. Имахме дуел с Дженсън, който през цялото време бе близо до нас. При стоповете се приближаваше още повече, въпреки че се опитвах да натискам през цялото време.

Явно губехме време при спиранията. Трябва да го вземем предвид. Важно за нас бе да пазим гумите. Като цяло успяхме в това и състезанието бе приятно за нас. Благодаря на целия екип, както и доставчиците от Рено.“