Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел: Свършихме голяма част от работата по подготовка за състезанието

Фетел: Свършихме голяма част от работата по подготовка за състезанието

31
0
Себастиан Фетел

Началото на уикенда за Себастиян Фетел изглеждаше идеално през днешния ден. Въпреки че в последните десет минути от първата част екипа на Ред Бул реши да се съсредоточи върху събирането на данни, във втората Фетел успя да постигне най-добро време, макар и само с 0,017 сек. пред втория Фернандо Алонсо.

„Мисля, че можем да сме доволни от началото на уикенда“, заяви Фетел след края на първия ден. „Направихме обиколките, които имахме нужда да направим. Следобед обаче трябваше да наблегнем здраво на работата, за да компенсираме загубеното време от първата. Смятам, че имаме още потенциал за развитие. Все още е рано да се каже, къде се намираме спрямо останалите. Резултатът е едно, но важното днес бе представянето ни в дълга серия от обиколки. Трудно е да направим сравнение спрямо останалите.

Нещата до момента изглеждат доста близки като представяне. Трасето е добре познато на всички. Като цяло съм доволен, но последният сектор все още ми създава проблеми. Не притежавам все още баланса, който искам да имам. Затова губех време там. Свършихме голяма част от работата за състезанието, но все още има неща, които можем да подобрим.“