Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фисикела очаква втория си сезон с Форс Индия

Фисикела очаква втория си сезон с Форс Индия

32
0

Пилотът на Форс Индия, Джанкарло Фисикела, очаква с нетърпение втория си пореден сезон с индийския тим. Според него новите правила и ограничения дават възможност на отбора да изгрее.

През предстоящата 2009 година Форс Индия ще работят заедно с Макларън и Мерцедес, като в резултат на новия технически пакет индийците очакват да се придвижат напред. И макар и да не очаква победи от самото начало, италианецът се надява на по-силна година спрямо изминалата.

„Очаквам с нетърпение новия сезон. С новите правила всичко може да се промени – особено покрай сликовете и новите нива на аеродинамично притискане” – казва италианецът.

„Този път е много важно да конструираме добра кола за тези правила и също така възможно най-скоро да я пробваме със сликовете. Мисля, че новото партньорство представлява голяма възможност за нас.”

Като цяло италианецът е много доволен от отношенията в тима и счита, че те са били най-хубавото от изминалата 2008 година. По този повод логично пилотът възлага много на новите партньори от Макларън Мерцедес.

Фисикела „лъсна” гол до кръста, позирайки за новия календар на Форс Индия за 2009 година.