Начало Автомобили Фолксваген с нов продажбен комплекс в Русе

Фолксваген с нов продажбен комплекс в Русе

291
0

Най-големият и модерен продажбен комплекс за автомобили в Северна България откри оторизираният дилър на Фолксваген „Хоби – Кар” ЕООД. Новият дом на Фолксваген отвори врати на 12 април 2007 г. с изискана церемония, на която присъстваха кметът на града Божидар Йотов, изпълнителният директор на „Порше БГ” (официалният вносител на Фолксваген за България) Роман Буйна, както и изтъкнати гости, сред които заместник-председателят на БФАС г-н Георги Славейков и много приятели и партньори на фирмата.

Продажбено-сервизният комплекс се намира на възлово място – на входа на града по пътя за Варна, в близост до околовръстния път и до изхода към Дунав мост. Разположен е на обща площ от 4 000 кв. м., което го прави най-големия автомобилен комплекс в региона. Шоурумът е проектиран и изграден според корпоративния дизайн на Фолксваген и в съответствие с изискванията за търговско и сервизно обслужване на марката. Архитектурната концепция е максимално ориентирана към диалога с клиента и пресъздава познатия още от Античността пазар с кръгла форма. Изложбените автомобили са разположени около центъра на салона лъчеобразно, така че клиентът да има визуален контакт с всеки един експонат.

В комплекса, който функционира от средата на миналата година, работят 25 души. Персоналът е високо квалифициран и с амбицията да предложи най-добрата услуга на местните клиенти. Девет от служителите са сертифицирани по стандартите на официалния вносител „Порше БГ”.

Комплексът включва автосалон с кафе-бар, авто-сервизна част, склад и магазин за оригинални резервни части и аксесоари. Сервизът към комплекса, разположен на 1000 кв. м., предлага всички видове услуги – диагностика на двигатели, реглаж на преден мост, ремонт на двигатели, ходова част и скоростна кутия, каросерийни ремонти, монтаж, демонтаж и баланс на гуми, проверка и ремонт на авто-климатици. Извършват се и всички дейности, свързани с обслужването и ремонта на автомобили с марките VW, AUDI, SEAT и SKODA.

Новият комплекс на Фолксваген е единственият в региона, който е разположен на толкова голяма търговска площ и в чийто салон ще бъдат излагани 10 експоната, а на външната изложбена площ от 1 500 кв. м. – още 50 автомобила. Паркингът към продажбено-сервизния комплекс предлага парко-места за автомобилите на посетителите и за тест драйв автомобили, които са винаги на разположение на клиентите.