Начало Автомобили Фолксваген със специални лимитирани серии

Фолксваген със специални лимитирани серии

123
0

Фолксваген със специални лимитирани серии за България на моделите Polo и Golf с бонус до 10%

За първи път в заводите на Фолксваген в Германия се произвеждат лимитирани моделни линии на Golf и Polo, конфигурирани специално за българския пазар. Серията е наречена FLY Generation и включва специално оборудвани версии на Polo и Golf.

„Създадохме тези моделни линии, за да предложим на българския клиент автомобили, отговарящи на специфичните нужди на клиентите у нас и на завишените очаквания на търсенето”, коментира г-н Деню Бостанджиев – Бранд Мениджър на Фолксваген леки автомобили в Порше БГ. „Това са автомобили за млади и динамични хора с изявен собствен стил, отворени към новото и нестандартното”, допълни той. Преимуществото на серията FLY е, че клиентът получава автомобил, брандиран с FLY-отличителни елементи, богато стандартно оборудван, плюс допълнително оборудване на изключително преференциална цена.

Polo FLY Generation
От средата на декември официалният вносител на Фолксваген за България – „Порше БГ” пусна в продажба Polo FLY – моделна линия на Polo с оборудване, отговарящо на очакванията на българския клиент.
Стандартното оборудване включва следните елементи: електрически отопляеми огледала, предни ел. стъкла, централно заключване с дистанционно управление, електрохидравлично сервоуправление, две предни въздушни възглавници, регулируем волан в дълбочина и височина, брони, дръжки на вратите и огледала в цвета на купето и възможност за регулиране на предните седалки по височина.
Фиксираният пакет допълнително оборудване включва: полуавтоматичен климатик, радио CD-плеър «RCD 300» с 4 тонколони, ABS с EBD, 5 врати, задни електрически стъкла, бордкомпютър, фарове за мъгла, предни и задни стелки.
Polo FLY се предлага с два бензинови двигателя 1.2, 64 к.с., 1.4, 80 к.с. и един дизелов двигател – 1.4TDI, 70 к.с. До края на 2007 г. Polo FLY стига до своите клиенти с ценово предимство от 2 595 лв. и цени от 23 215 лв. с ДДС.

Golf FLY Generation
От края на януари любителите на немската марка имат възможност да тестват и закупят и лимитираната моделна линия Golf FLY с двигатели 1.6FSI и 1.9TDI. Стандартното оборудване включва: климатик, предни ел. стъкла, отопляеми ел. огледала, централно заключване с дистанционно управление, 6 въздушни възглавници, ABS/EBD/ASR/MSR, брони в цвета на купето и електромеханично серво.
Сред допълнителното оборудване са: двузонален климатроник, радио – CD плейър «RCD300» с 4 тонколони, 5 врати, бордкомпютър, задни ел. стъкла, фарове за мъгла, преден подлакътник и резервно колело с нестандартен размер. Фиксираното ценово предимство при Golf FLY е в размер на 3 162 лв. и с цени от 33 255 лв. с ДДС.
Приятна изненада за всеки клиент, закупил Golf от лимитираната моделна линия FLY Generation, е подаръкът SONY MP3 плейър WALKMAN и възможността за участие в томболата за голямата награда – 32” LCD телевизор SONY KDL-32V2000 .