Начало Автомобили Ford на Международен технически панаир Пловдив 2008

Ford на Международен технически панаир Пловдив 2008

68
0

• Общо 8 модела Ford ще бъдат изложени по време на тазгодишното изложение
• След предпремиерата си на Автосалон Варна 2008, първият кросоувър на Ford – Kuga предстои да бъде официално представен за първи път на голямо изложение в България – на АС Пловдив 2008
• Специални условия за всички модели на марката в рамките на панаира

На тазгодишното издание на Международен технически панаир Пловдив марката Ford ще бъде представена от общо 8 модела. На самостоятелен щанд ще бъдат изложени 4 леки автомобила, 3 от лекотоварната гама и първият кросоувър на марката – Kuga.
След предпремиерата си във Варна миналия месец, сега Kuga ще бъде официално показана именно в града на тепетата на голямо автомобилно изложение с национален характер. Изложеният експонат ще бъде с най-високото си оборудване – Titanium, в цвят ‘Ice White’. Моделът се предлага с 2.0-литров Duratorq TDCi, 136 к.с. дизелов двигател, с 6-степенна ръчна трансмисия, като от началото на другата година се очаква и бензинов двигател с възможност за автоматична трансмисия. Ford Kuga впечатлява с атрактивния си външен вид – част от философията „кинетичен дизайн”, гарантирана динамика, прецизно пътно поведение и стабилност на пътя както при on-, така и при off-road шофиране.
С най-високото си оборудване – Titanium S, ще бъде и флагманът на марката – Mondeo. Изложеният модел ще бъде в цвят ‘Stardust Silver’ и 2.2 литров, TDCi, 175 к.с. двигател. По време на изложението в Пловдив Ford Mondeo се предлага със специална оферта – при закупуване на автомобил на склад, клиентът получава 2 години безплатно каско, както и оборотен автомобли при застрахователно събитие.
Другото атрактивно предложение от Ford е Fiesta. Моделът се предлага на изключително изгодната цена от 18 990 лв. с ДДС, с включени множество екстри като климатик, ABS, 15”-алуминиеви джанти, фарове за мъгла, предни електрически стъкла, централно заключване, 2 въздушни възглавници, цвят металик и др.
Отново с най-високо оборудване ще бъде и моделът S-MAX – комбинация между кросоувър и спортен миниван.
За спортните ентусиасти е моделът Focus ST. Със своя 2.5 Duratec, 225 к.с. двигател, той демонстрира изключително динамични качества и атрактивен външен вид. Характерни при него са спортното окачване и спирачки, предните и задни ST брони, спойлер, спортен кожен волан, спортни седалки Recaro, черна тапицерия на тавана и др.
От лекотоварната гама на Ford ще бъдат изложени Ford Ranger Wildtrack с най-високо оборудване, Ford Transit 350, дълга база с внушителния двигател 3.2 TDCi, с мощност от 200 к.с. и Ford Connect, къса база. При закупуването на последния до края на месец ноември получавате и ваучери за 1 000 литра безплатно гориво. Продължава и програмата „Оборотен автомобил” за моделите Ford Transit и Ford Connect. Така ако автомобилът ви влезе в ремонт за повече от 2 работни дни, Мото-Пфое осигурява безплатно оборотен от същия клас до приключване на ремонта.
По време на автосалона в рамките на Международния технически панаир Пловдив всички изложени модели с марката Ford ще се предлагат със специални условия.