Начало Лайфстайл Формула 1 – Gangnam Style

Формула 1 – Gangnam Style

74
0
Gangnam Style

Южнокорейският рапър Psy ще развее карирания флаг тази неделя на финала на Гран при на Корея от Формула 1. Той се превърна в истинска сензация с песента и клипа си Gangnam Style, които са вече с близо 421 милиона гледания и над 3 790 000 харесвания в Youtube.

Парчето е пуснато на 15 юли тази година и е от шестия албум на изпълнителя, който от години се занимава с музика.

Лудостта Gangnam Style сега ще завладее падока, след като миналата седмица 80 000 души отидоха на безплатния концерт на Psy в Сеул. 34-годишният рапър бе обявен за посланик на надпреварата в Йонгам и това със сигурност ще увеличи популярността на състезанието.

Gangnam Style пък стигна до номер 1 в чартовете във Великобритания и до №2 в Билборд Хот 100 в САЩ.

Дори един от най-известните сайтове за покер и залагания Partypoker.com сложиха на началната си страница видео с клипа, прожектиран на живо в американско казино. На фона на новия хит хората залагаха онлайн и едновременно с това танцуваха.

Нямам търпение да включа Gangnam Style в бляскавия свят на F1 и да приветствам всички на това прекрасно състезание! – заяви Psy.

Успехът на песента и клипа доведоха до безпрецедентно отразяване работата на рапъра. Само в Съединените щати той участва в The Today Show, Saturday Night Live и The Ellen DeGeneres Show. В материал на Файненшъл Таймс бе отбелязано, че марката „Корея” е получила невероятен тласък вследствие популярността на Gangnam Style.

Неделната Гран при ще е първата официална поява на Psy на спортно събитие. През август той бе забелязан на бейзболния мач между Лос Анжелис Доджърс и Сан Франциско Джайънтс на Доджърс Стейдиъм, при което от високоговорителите моментално зазвуча Gangnam Style.