Начало Автомобили Гембала напомпа и Карера GT

Гембала напомпа и Карера GT

124
0

Да се преработи Порше Карера GT отнема доста повече време, отколкото повечето хора си мислят. Всъщност самата задача би била непосилна за доста тунингфирми.

Гембала обаче са се специализирали в доработката на моделите не Порше и е всеизвестно на какво са способни те. Също така е простимо, че колата все още не е напълно готова за продажба. От снимките, които компанията разпространи обаче се вижда, че чакането си струва.

Това, което се знае за модела все още е доста малко. Гембала Mirage GT Carbon Edition ще разполага с 670 к.с. и ще достига максимална скорост от 335 км/ч. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 3.7 секунди, а 200 км/ч ще се достигат за 9.7 секунди, което е с 0.2 сек. по-добро постижение, отколкото при стандартната Карера GT.

Името ‘Carbon Edition’ може да значи единствено, че тунинг-специалистите са подложили колата на сериозна диета чрез внедряването на доста карбонови елементи. Въпреки това не е задължително тези 0.2 секунди да идват точно от олекотяването.

Скоро се очаква Гембала да оповестят повече детайли относно уникалния болид. Все пак обаче едно от главните неща при този тип автомобили, а именно добрата визия, вече е налице.