Начало Лайфстайл “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“: Календарът на Opel за...

“Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“: Календарът на Opel за 2017 г. е тук

60
0

“Какво правя тук? Това няма да завърши добре!” Такива мисли – или нещо много подобно – вероятно са минавали през главата на Grumpy Cat по време на снимките на календара на Opel с Джордия Мей Джагър през юли във филмовото студио Бабелсберг. Очевидно бе, че котката-модел за календара не само не бе впечатлена, но и нека да го кажем направо, доста недоволна. Но именно като такава всички познават Grumpy Cat – най-известната котка с 8.7 милиона „харесвания“ във Facebook. И все пак подобно поведение не повлия на резултата: междувременно дванайсет календарни мотива от известната фотографка Елен фон Унверт вече са завършени и са повече от впечатляващи.

Първите снимки на календара с новите участници в кампанията на Opel са многообещаващи: Джорджия Мей Джагър разкрива първите подробности за новия Opel Insignia и повдига завесата на секретността в гъстата есенна мъгла. Революционният електрически автомобил Ampera-e също прави своя дебют, включително и наелектризиращо спиране за зареждане за следващите 500 километра. Толкова мистични и мечтани, колкото сезонните пейзажи отзад, те обаче не успяват да предизвикат усмивка на лицето на Grumpy Cat. Но именно заради своите изключителни противоположности, постоянно сърдитата котка и съблазнителният супермодел Джорджия Мей Джагър осигуряват вълнуващо и непогрешимо излъчване в мотивите, перфектно аранжирани от Елен фон Унверт.

Феновете на Opel, Grumpy Cat, Джорджия Мей Джагър и Елен фон Унверт могат да очакват с нетърпение вълнуващата изложба с календарни мотиви в началото на 2017 година. Всички артисти, включително Grumpy Cat ще бъдат представени на вернисажа.

А за тези, които повече не могат да чакат, от средата на ноември 2016 година ще бъде предоставена силно лимитиранa серия на календара на Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“.