Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Глок: Със сигурност оставам във Върджин

Глок: Със сигурност оставам във Върджин

41
0
Тимо Глок

Тимо Глок е убеден, че и догодина ще кара за отбора на Върджин Рейсинг, независимо, че тимът все още не е обявил това официално.

Пилотът бе свързван с още няколко екипа, тъй като преживя труден първи сезон във Върджин, но сега изглежда, че остават само някои формалности по договора му за идния сезон, тъй като в интервю за официалния уебйсат на Върджин Глок заяви, че остава 100% в отбора и за сезон 2011.

„Ентусиазиран съм. И да – със сигурност ще карам за Върджин Рейсинг. Имаше доста спекулации относно това, че искам да напусна тима, но въпросът не е в това – аз не искам да напускам, а чакам формата ни да се подобри и да се придвижим напред,

Не е 99,9% сигурно, че ще остана, както се твърдеше, а е 100% сигурно, че ще остана! От началото имам договор с дългогодишна ангажираност към тима и още тогава казах, че правя това, за да помогна да изградим отбора за в бъдеще.

Вече съм потвърден, така че няма нищо ново, което да бъде анонсирано около мен. Но аз разбирам, че тимът иска да анонсира имената на двамата си пилоти наведнъж и затова все още им трябва малко време. Но не мисля, че ще отнеме още много и това ще стане преди Коледа, надявам се“, заяви Глок.