Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Големият тест на Opel – Продължение на кампанията от 2005 година

Големият тест на Opel – Продължение на кампанията от 2005 година

36
0

Миналата година GM осъществи най-голямата тест-драйв програма в историята си. Компанията предложи на клиентите си възможността да изпробват автомобилите с марката Opel, като им осигури повече време и гъвкавост да изпитат качеството и надеждността на автомобилите в реални, всекидневни условия. На основата на отзивите на клиентите, програмата оказа много добро влияние не само върху имиджа на марката, но и по отношение на усещането за продукта и доверието в Opel и GM като компании.

София. Тази година Големият тест на Opel вече стартира в Западна Европа, като последователно към нея се включват и страните от Централна и Източна Европа. В България Големият тест на Opel започна от месец май и ще продължи до края на юли. Всички настоящи дилъри на Opel в София, Благоевград, Пловдив, Сливен, Бургас, Варна и Велико Търново ще участват в програмата. В цялата страна ще се предлагат на желаещите до 3 дни пробно шофиране общо 26 автомобила от най-новите модели на Opel – Astra, Zafira и Vectra. Те ще бъдат използвани единствено за тримесечната програма до 3 дни пробно шофиране, като в същото време ще бъдат предлагани допълнително наличните в дилърствата демо автомобили за нормален тест-драйв в помощ на кампанията.

Регистрирането за тест-драйв ще се извършва по два начина: на Интернет адрес www.opel.bg и директно при дилърите на Opel. Всеки дилър е определил координатор на програмата, който ще се ангажира приоритетно с регистрациите и провеждането на кампанията в съответното дилърство. На участниците в Големият тест на Opel, които закупят нов автомобил в рамките на програмата ще бъде осигурена карта за 10% отстъпка от сервизните работи и цената на резервните части за срок от 2 години. Тази отстъпка ще е невалидна, ако автомобилът по някаква причина не е обект на сервизна гаранция.

В помощ на стартирането на програмата ще бъде организирана обиколка на страната с основно 6 автомобила, която ще започне на 15 май в 10 ч. от София Ауто (бул. Ботевградско шосе 239) с няколко теста на автомобилите по определен маршрут. На следващия ден тестовете ще продължат за клиентите на София Ауто ГД в Благоевград, на 17 май в теста ще се включат клиентите на Сервиз Стефанов в Пловдив, на 18 май ще бъде организирана целодневна програма за клиентите на Олимпиа Ауто в Сливен, а от 16 ч на 19 май до 17 ч на 20 май клиентите на Каргоекспрес във Варна ще имат възможността да се запознаят отблизо с най-новите модели на Opel. Обиколката на 6-те автомобила ще приключи във Велико Търново, където дилърът на Opel Оникс Авто ще осигури на клиентите си възможността да изпробват колите в продължение на цял ден.

Всички автомобили ще бъдат обозначени със специалните знаци на програмата Големият тест на Opel и във всеки град ще бъде внимателно подбран подходящ маршрут за разнообразно и вълнуващо пробно шофиране.

Основните 6 автомобила, които ще участват в обиколката на страната са следните:

Astra Enjoy 5 врати 1.7 CDTI / 100 к.с.

Astra Enjoy Caravan 1.6 16V / 105 к.с.

Zafira Enjoy 1.9 CDTI / 120 k.c.

Zafira Enjoy 1.9 CDTI / 150 k.c.

Vectra Elegance 1.9 CDTI / 150 k.c.

Vectra Elegance 1.9 CDTI / 150 k.c.