Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Грожан не смята да напуска работата си в банката

Грожан не смята да напуска работата си в банката

39
0

Дебютантът във Ф1 Ромейн Грожан, който кара за първи път в състезание от Ф1 миналия уикенд във Валенсия, в момента комбинира задълженията си в тима на Рено с работа в банка в родния си град Женева. Сега французинът изяви желание да продължи да върши тези две дейности съвместно.

„Това бе един много вълнуващ уикенд за мен. Наслаждавах се на всяка секунда от първото си състезание във Ф1 и искам да кажа едно голямо ‘благодаря’ на всички в отбора за тяхната подкрепа и помощ по време на уикенда. Всичко бе ново и аз трябваше да се уча бързо, но успях да се почувствам удобно в колата и бързо натрупах увереност в течение на уикенда. Когато преминах финала всичките ми механици бяха на питуола и се радваха за мен, което ме направи много щастлив“, заяви Грожан относно първия си старт във Формула 1 и добави:

„Във вторник след състезанието се върнах отново на работа в банката, за да поддържам връзка с реалността. Мисля, че е важно да продължа по този начин, защото ми харесва да работя там и тази рутина винаги ми е помагала в миналото.“