Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Гледам напред, не назад

Хамилтън: Гледам напред, не назад

44
0

Люис Хамилтън се изнерви от въпросите относно случилото се в Монако по време на пресконференцията в Канада и помоли да го питат за настоящия момент, а не за миналото. Както се очакваше след официалната част започналите въпроси от журналистите бяха насочени главно към Хамилтън и случилото се в княжеството. Той се опита да запази хладнокръвие, но в един момент явно му писна.

„Ще продължа да работя така, както и досега“, обясни Хамилтън. „Както винаги имам 100% доверие в решенията на отбора. Постигнахме невероятни успехи и не смятам, че едно състезание може да подкопае доверието ми в отбора.“

След като въпросите от залата продължиха да се въртят около историческата грешка на екипа на Мерцедес, а Хамилтън отговаряше лаконично. Когато бе попитан дали при спирането си в обиколката за прибиране в бокса след състезанието е мислил да се прибере в апартамента си, както Сена през 1988 г. британецът заяви:

„Аз не гледам назад, а напред. От дълго време не съм мислил за отминалото състезание, защото то е минало и не мога да променя нищо. Мисля за следващото състезание и как да се представя добре в него.

Не знам какво са направили от Ферари, но предполагам, че са се подобрили. Ние също сме подобрили издръжливостта си и продължаваме да разчитаме на невероятен двигател.“