Начало Лайфстайл Хамилтън и Шерцингер си търсят къща в Лондон

Хамилтън и Шерцингер си търсят къща в Лондон

56
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. Люис Хамилтън и приятелката му Никол Шерцингер си търсят къща в Лондон, твърдят британските таблоиди.

Певицата оглеждала имоти в Нотинг Хил и Уестбърн Гроув в западната част на града.

Никол обожава Англия и изкарва много време в Лондон през последните пет години. Вече видя няколко къщи. Ще запази дома си в Холивуд Хилс, но иска да е повече тук през лятото преди пускането на албума й. Този вариант е идеален и за Люис, защото няма да му се налага да отсяда в хотели всеки път, когато прескочи до Лондон. Той очевидно няма търпение тя да се премести – обясни анонимен източник.

Хамилтън и Никол се събраха около миналата Коледа след поредното си скъсване в началото на лятото през 2013 г. Тогава оповестената причина бе, че не изкарват достатъчно време заедно. Певицата отказа ново участие в музикалното риалити Х Фактор като съдия именно, за да е повече с пилота от Формула 1, чиято програма не подлежи на промяна. Тя все пак подготви нов албум и го промотира, но във всеки удобен момент е заедно с Люис.

Двамата бяха засечени на яхта малко след Гран при на Монако, след като преди състезателния уикенд бяха заедно на благотворителен бал в Кан. След това успяха да отскочат до Венеция.