Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Мога да си представя да завърша кариерата си в Макларън

Хамилтън: Мога да си представя да завърша кариерата си в Макларън

48
0
Люис Хамилтън,Макларън

През миналата година Люис Хамилтън често изглеждаше ядосан и изнервен. През този сезон обаче световният шампион за 2008 г. отново намери себе си. Той е преодолял трудностите, които го тормозеха в миналото и разчисти личния си живот. Това явно се отразява на формата му и той отново постига положителни резултати.

„Отново съм стария аз“, заяви Хамилтън пред немското седмично списание Шпорт Билд. „Направих си необходимата равносметка и вече съм доволен от случващото се около мен. Не съм натоварен психически и не нося вече психологичен товар със себе си. Сега мога да се концентрирам на 100% върху работата си.

Това разбира се ме прави по-добър пилот. Има една много проста причина, която ми позволява да не правя грешки на пистата. Просто съм концентриран максимално върху това, да проявявам постоянство във всяко състезание.“

Резултатите са налице: само Хамилтън и Алонсо са взимали точки във всички състезания. Дали това добро начало на сезона ще повлияе на решението на Хамилтън за неговото бъдеще в Макларън? Неговият договор изтича в края на тази година и вече се появиха доста спекулации. Той обаче отрича да е под напрежение.

„За момента съм доволен от мястото, където се намирам. Мога да си представя да остана тук през цялата си кариера. Но кой знае, какво ще ни предложи бъдещето?“