Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Медиите отново ще ме подкрепят

Хамилтън: Медиите отново ще ме подкрепят

24
0

Медиите „ще са отново на моя страна”, казва Люис Хамилтън. Британецът е убеден, че ще успее да спечели „четвъртата власт”, щом започне да се представя отново силно.

Пилотът на Макларън бе силно критикуван от британските медии след катастрофата си с Кими Райконен по време на Гран при на Канада. След това дойде и уикендът във Франция, който по никакъв начин не бе по-приятен за него. Хамилтън трябваше да изтърпи две наказания, като едното идваше от Канада, но другото си заслужи на Маникур.

В момента състезателят на Макларън е на четвърто място във временното класиране и е категоричен, че няма да се остави на медиите да го разсейват. Хамилтън признава, че не му допада особено да излезе от болида и веднага да започне да говори пред медиите, но е убеден, че ще си върне подкрепата им.

„Карал си час и половина и си адски уморен. И след това те очакват да излезеш от колата и веднага да започнеш да говориш с хората” – казва Хамилтън пред „Би Би Си”.

„Луди ли сте? Та аз съм изключително уморен. Имам нужда от нещо за пиене. Понякога ми харесват такива неща…”

Британецът обаче признава, че миналата година се е радвал на страхотна подкрепа от страна на медиите. Затова и вярва, че след няколко силни резултата те отново ще са на негова страна и ще продължат да го подкрепят.