Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Да излезем от тази ситуация по-мили, по-щедри и благосклонни

Хамилтън: Да излезем от тази ситуация по-мили, по-щедри и благосклонни

474
0
Люис Хамилтън
Люис Хамилтън; снимка: Мерцедес

Люис Хамилтън сподели, че състезанията му липсват и усеща празнота, тъй като за първи път от дете не е започнал състезателен сезон в началото на годината.

„Надпреварите ми липсват всеки ден. Не съм започнал сезон за първи път, откакто бях на 8”, написа Хамилтън в социалните мрежи.

„Определено се създава празнота, когато нещо, което обичаш и за което живееш изчезне. Но в такива моменти винаги има и нещо положително. Точно сега имаме всичкото време на света, за да разсъждаваме върху живота, решенията и целите си, за хората около нас и кариерите си.”

„Днес виждаме по-ясно небе по целия свят, по-малко животни биват избивани за наше удоволствие, просто защото исканията ни са по-ниски и всички са си у дома. Нека не се връщаме (към ежедневието) същите, нека имаме по-добро познание за света, да променим личните си избори и навици. Да излезем от тази ситуация с нови сили за живот, по-здрави и фокусирани, но преди всичко по-мили, по-щедри и благосклонни, грижещи се за света и хората в него.”

Договорът на Хамилтън с тима на Мерцедес във Формула 1 е до края на 2020 г. и до момента няма индикация за нов. Люис посочи, че за него е важно да има определени свободи в контракта си.

„(При предишното споразумение) си оставих отворена врата за проекти като този с Томи [Хилфигер]. Нямаше да мога да направя нищо, ако не бях провел необходимите дискусии по-рано”, обясни той в интервю за Скай.

„Става думи за малки неща. Напасване тук-там, което не те разконцентрира от основната цел – да печелиш световни титли. Животът се променя, плановете за следващите пет години са различни. Навлизам във вероятно последния си спортен цикъл и разбира се, искам и максимум финанси, но по-важното са резултатите.”