Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Не можеш да кажеш довиждане на приятелка без някой да види...

Хамилтън: Не можеш да кажеш довиждане на приятелка без някой да види мистериозна целувка!

44
0
Люис Хамилтън

Британските таблоиди изнервиха световния шампион за 2008 г. във Формула 1 Люис Хамилтън, след като го свързаха с непозната дама, с която излязъл. Пилотът на Макларън бе засечен в Лондон да се забавлява с приятели.

27-годишният състезател се разделил с младата дама с целувка, което бе повод за таблоидите тутакси да отбележат, че гаджето му – певицата Никол Шерцингер – в момента не е във Великобритания и да правят предположения за естеството на отношенията между Люис и момичето.

Говорител на пилота е коментирал, че момичето е приятелка на Хамилтън. Самият Люис взе отношение днес по въпроса чрез Туитър акаунта си.

Тъкмо видях няколко истории онлайн. Фрида ми е като сестра, добра приятелка е и на двама ни с Никол. Не можеш да се сбогуваш с приятели без някой да види мистериозна целувка! Следващия път може би трябва да се разделим с ръкостискане!! Лудост! – написа англичанинът.

Хамилтън далеч не за първи път попада в обсега на папараците и жълтите вестници на Острова. Кажи-речи всяка негова подобна проява в Англия се описва подробно и се правят какви ли не изводи от поведението му.

Самият пилот по принцип живее в Монте Карло, където се премести в началото на годината от Швейцария.