Начало Лайфстайл Хамилтън помолил Шерцингер да се премести да живее с него

Хамилтън помолил Шерцингер да се премести да живее с него

85
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Люис Хамилтън е помолил Никол Шерцингер да се премести да живее с него, твърдят британските таблоиди. Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. и певицата възобновиха връзката си в края на 2013 г. след поредната си няколкомесечна раздяла.

Никол обмисля сериозно възможността да заживее с Люис. Семействата и на двамата ги подкрепят, а те твърдят, че се чувстват чудесно заедно. Наясно са, че не могат непрекъснато да се събира и разделят, така че следващата стъпка е по-голяма отдаденост – е цитиран анонимен източник, близък до двойката, пред английския вестник Сън.

Хамилтън и Шерцингер се срещнаха през 2007 г. по време на шоу на MTV в Берлин. Малко след това вече бяха двойка, но се разделяха не веднъж и историята им вече се приема като сапунен сериал.

След последното скъсване – в началото на лятото през 2013-та – пилотът от Формула 1 положи сериозни усилия да си върне Никол. Твърди се, че й е предложил брак (за трети път), както и че я е оставил да се разпорежда с частния му самолет, за да може да пътува по свое усмотрение.

Двамата се събраха по Коледа, след като Люис реши, че иска Никол да е него завинаги. Тя непрекъснато пътува по цял свят, но най-честият й маршрут е Лос Анжелис – Лондон, докато той иска домът им да е в Монако. Там могат да излизат без никой да им обръща внимание – това най-много му допада. Никол обмисля нещата. Говориха много за бъдещето си – допълва източникът.