Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън притеснен от сериозната разлика

Хамилтън притеснен от сериозната разлика

54
0

Хамилтън притеснен от сериозната разликаВ борбата за титлите в Гран при Макларън определено усеща натиска идващ отдолу. Ред Бул отново изглеждат над всички, а „сребърните“ явно не са във форма. Хамитън и Бътън завършиха петъчния ден на шеста и девета позиция, но по-стряскащото е изоставането спрямо първия. За Хамилтън това са 1,5 сек, разлика която прави изгледите за края на уикенда доста смущаващи.

„Просто не сме достатъчно бързи“, замислен изглеждаше Хамилтън. „Денят бе доста интересен, защото изпробвахме някои нови неща по колата. Изпитанията на новия дифузьор обаче не изглеждат особено успешни. Ясно ни е, че изоставаме. Само в средния сектор губя почти една секунда. В първия и последния също липсват няколко десети.

Натискаме, даваме всичко от себе си. Но изглежда, че използваме пълния потенциал на актуалния пакет. Може би трябва да се опитаме да подобрим още баланса, но това ще ни донесе не повече от 1-2 десети. Така че имаме много работа за вършене.

През този уикенд трябва да съберем колкото се може повече точки и да се надяваме отборите пред нас също да имат проблеми.. Колата е най-добрата, която съм карал на това трасе, но изглежда, че това не стига.

В завоите стоим наистина добре. Ако се опитаме да натиснем още, бързо ще преминем лимита и ще сгрешим. Мисля, че просто ни липсва аеро притискане.

Ред Бул и особено Ферари изглежда се развиват доста добре, ние не. Трудно е. Но трябва да продължим да работим и да даваме всичко от себе си. Може би скоро нещата ще се обърнат. И тогава ще можем да наваксаме.

Можем да подобрим нещата за утре, но едва ли ще намерим 1 секунда в средния сектор. Мисля, че ще ни е трудно дори да влезем в топ 5 през този уикенд.“