Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън се мести в Швейцария

Хамилтън се мести в Швейцария

66
0

Люис Хамилтън напуска Англия и ще заживее в Швейцария, стремейки се да си върне поне частично нормалния начин на живот.###Люис Хамилтън напуска Англия и ще заживее в Швейцария, стремейки се да си върне поне частично нормалния начин на живот. Причината е, че след дебюта си във Формула 1 пилотът на Макларън стана невероятно популярен в родината си и медиите ежедневно се занимават с личния му живот и връзки.
„Там (в Швейцария) хората не се занимават с теб, оставят те сам и ти дават пространство – коментира Хамилтън. – Отивам в страна, която не познавам, но е много вълнуващо. Беше трудно решение. От години мечтая да се преместя в Лондон. Този уикенд останах в столицата в къща на приятели. Когато се събудих сутринта знаех, че това е мястото, където искам да бъда.”
Все пак пилотът открива и нещо положително в преместването си: „Ще срещна нови хора, нови лица, имам няколко приятели там. Освен това семейството и приятелите ми от вкъщи ще могат да ме посещават.”
Истерията около пилота достигна такива размери, че не само вече не може спокойно да отиде на кино, но почитатели го следват дори, когато отива до тоалетната в някоя бензиностанция например, за да му поискат автограф.