Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън се сдобри с баща си

Хамилтън се сдобри с баща си

1844
0

Люис Хамилтън прекара няколко дни само с баща си и двамата видимо са на път да поправят взаимоотношенията си. Те почти бяха стигнали до съд, но Антъни Хамилтън се появи отново в бокса на сина си в последните състезания, а в личния си профил в Инстаграм и Туитър шесткратният световен шампион обяви тези дни, че връзката им е отново силна.

В продължение на години Антъни ръководеше кариерата на сина си и бе негов мениджър

След това се разделиха като пилотът нае световна агенция, свързана най-вече с шоубизнеса, да се грижи за делата му. Имаха и сериозни конфликти по време на връзката на Люис с Никол Шерцингер.

През години Люис не веднъж е разказвал (включително в ексклузивно интервю за ClubS1), че в продължение на години се е чувствал доста ограничаван от баща си, от Рон Денис, но в последните години най-после може да изяви себе си точно както желае и се чувства добре. Това категорично личи и на пистата, където той демонстрира убийствено за съперниците постоянно ниво на представяне. Сега с подобряване на отношенията с баща си Люис вероятно ще е още по-силен.

„Пътешествието ни не бе леко, сблъскахме се с множество препятствия като отделни хора, но и като семейство”, написа Люис Хамилтън в профила си

„Отношенията с баща ми не бяха от най-лесните. Той се труди изключително упорито, за да създаде възможности за нас като семейство и благодарение на него съм там, където се намирам днес. В търсенето на успех, с цялото напрежение, на което то ни подложи, изтървахме най-важното – взаимоотношенията ни.”

„В течение на времето изгубихме връзката между баща и син и много дълго искахме да си я върнем. Сближавахме се през последните няколко години, докато през настоящата зимна пауза го поканих да изкараме малко време заедно, само ние двамата. Не го бяхме правили преди, така че изживяното ни донесе много щастие. Семейството е най-важното нещо на света. Семейството не си го избираш, но можеш да живееш с него въпреки различията ви, защото това са хората, които са до теб дори когато нямаш нищо.”