Начало Лайфстайл Хамилтън в компанията на Бекъм на Супербоул

Хамилтън в компанията на Бекъм на Супербоул

30
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън изгледа 48-ия Супербоул в компанията на Дейвид Бекъм. Пилотът на Мерцедес и прочутият футболист са клиенти на една и съща мениджърска агенция – тази на Саймън Фулър, който също бе в ложата на стадион МетЛайф в Ню Джърси.

Финалният мач от шампионата по американски футбол приключи с победа на Сиатъл Сийхоукс над Денвър Бронкос с 43:8.

Броени дни по-рано Хамилтън приключи първия предсезонен тест във Формула 1 с екипа си Мерцедес. Той заяви, че седмицата на испанската писта Херес е била фантастична за отбора му:

Направихме много обиколки и това е огромно постижение. Малко рано е да се твърди каквото и да е със сигурност, но поведението на болида е доста добро. Целта ни беше просто да натрупаме достатъчно километри и го сторихме наистина успешно, което е окуражаващо за издръжливостта на целия пакет.

Появата му на Супербоул обаче не е единствената причина името на Хамилтън да се среща често из таблоидите. Все още не е потвърдено дали той се е събрал с певицата Никол Шерцингер, което е повод за непрекъснати предположения при всяко тяхно засичане по събития и дори просто пристигане на летище. Пилотът положи много сериозни усилия да си я върне, след като двамата се разделиха (за пореден път) в началото на лятото през 2013 г.

Твърди се, че Никол има оферта отново да съдийства в британското издание на музикалното риалити Х Фактор срещу хонорар от 3 милиона паунда. Тя обаче обмисляла дали да приеме заради предложението на Люис да заживее с него в Монте Карло и да създадат семейство.

Никол има цял живот да преследва изкуството и кариерата си. За Люис нещата не стоят по този начин. Кариерата на един автомобилен състезател е кратка и той не може да си позволи да се разсейва – въпросът на живот и смърт е, толкова малък е допускът за грешка – е заявил анонимен източник, цитиран от списание Ривийл като близък до двойката.