Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Все повече хора ме разпознават в Калифорния

Хамилтън: Все повече хора ме разпознават в Калифорния

32
0
Люис Хамилтън

Странните изяви на Люис Хамилтън извън пистата продължават с пълна сила – след като стана ясно, че записва музикален албум, сега той се появи в американското списание GQ с необичайна фотосесия. 27-годишният пилот на Макларън е определен международна спортна икона и според материала той е състезателят, към когото американските фенове биха се привързали най-много сред всички в падока на Формула 1 при връщането на спорта в Америка.

Най-важното наистина е да излезеш с колата си пред хората – твърди Хамилтън пред списанието. – След като веднъж я чуят и видят, когато усетят шума, тогава може би ще дойдат на състезанието. Не знам как точно ще се получат нещата за F1 в Оклахома и подобни места, но всеки път, когато съм в Калифорния, кълна се, все повече хора ме разпознават – искрени фенове. Обожавам Щатите. Пътищата са широки, храната е добра. Ако беше възможно да съм в Лос Анжелис и да продължа живота си като автомобилен състезател, щях да се преместя още сега – допълва англичанинът.

Не толкова интервюто и казаното в него, колкото снимки като тази, на която Хамилтън е полегнал върху кола, вероятно ще предизвикат поредните съмнения относно психологическото състояние на пилота. Състоянието на духа му бе може би най-дискутираната тема през 2011 г., когато той на няколко пъти си изтърва нервите, имаше доста инциденти и изобщо твърде често се озоваваше в медиите вследствие на някакви проблеми.

Според последните информации освен това англичанинът отново се е събрал с приятелката си Никол Шерцингер. Той се раздели с певицата в края на миналия сезон, но много скоро бе засечен да се среща с нея на паркинг в Лос Анжелис и двамата решили да си дадат още един шанс. Никол участва в телевизионни риалити програми и е закотвена в САЩ, а една от причините за раздялата и с Хамилтън бе недостатъчното време, което изкарва с него. Желанието на Люис да е възможно най-много с нея, може да му изиграе и лоша шега.