Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хамилтън: Ако загубя титлата, ще го приема като мъж

Хамилтън: Ако загубя титлата, ще го приема като мъж

34
0

Люис Хамилтън заяви, че дори да загуби титлата от Нико Розберг тази година това няма да е края на света за него и той ще го приеме като мъж. Пилотът на Мерцедес изостава от съотборника си с 33 точки 4 кръга преди края на сезона и ще му бъде трудно да навакса пасива си.

Но той не губи надежда и каза, че ще даде всичко от себе си, за да спечели отново короната. Британецът се появи на днешната пресконференция на пилотите преди началото на уикенда в Остин с очила, като отново снимаше с телефона си, но и внимателно слушаше отговорите на въпросите на своите колеги.

„Ако загубя титлата, ще го приема като мъж, каза Люис. – Това е част от играта. Големите шампиони са печелили титли и са губили титли. И ако се случи ще го приема. Но има още 4 състезания и смятам, че имам своите шансове и всичко може да се случи. Ще дам всичко от себе си да спечеля титлата отново.“

Относно слабите си стартове през сезона и какво се върши, за да бъдат те подобрени, Хамилтън отговори, че миналата седмица е бил във фабриката е било работено най-много по този проблем, както и по всички други области. И сега той определено се чувства в по-добра позиция, като стиска палци всичко да е наред за неделя.

На въпрос за това защо е блокирал журналисти в Туитър акаунта си по време на уикенда в Япония, Люис отговори, че не са били само журналисти, но и други хора и фенове. Kато не го е направил лично той, а хората, които се грижат за поддръжката. И те са преценили, че се действията си въпросните хора са заслужили да бъдат блокирани.