Начало Автомобили Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари

Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари

83
0

Детайлите правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички необходими части и елементи, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и да говори за своя притежател.

Колекция EndgameTM

Тази колекция помага за достигане пределите на персоналния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен, индустриален дизайн, който помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, осигуряващи отличен контрол и удобство.

Колекцията се допълва и от подсилени с диамантено покритие степенки за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал и скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson се отличава с внимание към детайла – тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.

Колекция Streamliner™

Подвластен на извитите форми и дълги хоризонтали колекция Black Streamliner™ придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson. В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени богато с черно, които придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модел като Street Glide®.

Части и аксесоари за Bagger

Агресивен стил с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение, персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в степенки.

Частите и аксесоарите на Harley-Davidson осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач, за да се открои от тълпата. Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail® или Touring мотоциклетите, може да се постигне агресивен и атрактивен вид. Комплектите включат колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive™, подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter