Начало Автомобили Harley-Davidson внедрява Android Auto за моделите Touring

Harley-Davidson внедрява Android Auto за моделите Touring

95
0
Harley-Davidson Android Auto
снимка: Harley-Davidson

По време на своята над 100-годишна история емблематичната американска марка Harley-Davidson е оцелявала през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. По време на войните брандът е бил използван от военните. През Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си. Сега Harley залага на нови атрактивни технологии във време, в което мнозина са обзети от страх и бездействие.

Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, компанията не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява нови хоризонти с атрактивни изобретения.

Чрез специално приложение на базата на андроид, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация – включително Google Maps и възможност за гласови команди чрез Google Assistant

Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на возене и възможност за намиране на автокъщи, бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.

Опцията е налична в 36 страни (Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада (английски), Франция, Германия, Индия (английски), Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ).

Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети TOURING, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! Box GTS.

Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт. Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO и Trike.

Чрез Android Auto, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android. Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система за активиране на Android Auto чрез USB актуализация – самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 – Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.

Системата The Boom! Box GTS предлага съвременен дизайн , усещане и функции и издръжливост, създадени специално за мотоциклетизъм

Тя е стъклена от край до край и има елегантен, модерен външен вид в съзвучие с най-новите мобилни устройства и таблети.

Повърхността със сензорния екран Corning® Gorilla® Glass е от трайно и устойчиво на надраскване покривно стъкло, използвано на милиарди мобилни устройства по целия свят. Boom! Box GTS ще предлага съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay®. Функционалността на Apple CarPlay изисква използване с опционални слушалки Harley-Davidson®. Системата може да проектира телефонни функции на екрана, включително приложения за стрийминг, време и трафик, така че потребителите да се наслаждават на използването на познати функции, инсталирани на телефона им.