Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хауг: Макларън се нуждае от още време

Хауг: Макларън се нуждае от още време

66
0

На Макларън ще му е нужно време да си възвърне предишната форма и да може да се бори с топ отборите, заяви Норберт Хауг.
###
На Макларън ще му е нужно време да си възвърне предишната форма и да може да се бори с топ отборите, заяви Норберт Хауг.
„Всички трябва да работим много сериозно, за да станем конкурентоспособни като миналата година. Пет завършвания на подиума от осем състезания не отговарят на реалните способности на тима и на това, което планирахме. Подобрението, разбира се, не може да дойде за една нощ, ще го постигнем за определен период от време”, коментира Хауг.
Тимът тества усилено на Пол Рикар, за да пристигне на състезанията в Северна Америка с по-добър шанс за силно представяне.
„На изпитанията се съсредоточихме върху интензивна програма за тестване и развитие, тъй като все още се нуждаем от намирането на точен баланс в МР4-21 и тъмът е твърдо решен да пренесе добрите резултати на пистата. С предната позиция на стартовата решетка и подиума на Силвърстоун се придвижваме в правилната посока, но трябва да се свърши още доста работа, за да достигнем съперниците”, заяви изпълнителният директор на Сребърните стрели Мартин Уитмарш.