Начало Автомобили “Хидролифт” стана официален вносител на кемперите Roller Team

“Хидролифт” стана официален вносител на кемперите Roller Team

376
0

В края на май тази година “Хидролифт АВ” ООД стана официален вносител на кемперите Roller Team. “Взехме това решение след много дълго проучване и сравняване между различните производители. Roller Team ни запали с изящните форми на италианския дизайн, здравината на оборудването и изключително функционално разпределение”, каза управителят на компанията Александър Василев. “Закупеният от нас тестови автомобил доказа, че сме направили правилният избор”, допълни той.
Кемперите са оборудвани с двигатели Ford със задно предаване или на FIAT с предно, в зависимост от модела. Предлага се и вариант без шаси, тип ван. Във фабриката автомобилите са тествани за екстремни климатични условия с изпитания за аеродинамично съпротивление, водоустойчивост и непропускливост на инфрачервени лъчи. Теглото на всеки автомобил е електронно измерено, за което се издава и сертификат. От първостепенно значение е грижата за сигурността. За да се повиши страничната устойчивост на пътя, задните колела са направени малко по-широки. Гамата от модели е много широка и предлага различни решения в зависимост от финансовите възможности на клиентите.
Кемперите разполагат с напълно оборудван кухненски блок, отопление, химическа тоалетна, баня с бойлер, трапезария и брой легла според избора на клиента. Дизайнът на най-луксозния модел Pegaso е творение на топдизайнера Пининфарина. Цветовете на тапицерията могат да бъдат по избор, като при по-луксозните модели изпълнението е от кожа и дърво.
“Хидролифт” предлага пред- и следгаранционен сервиз на кемперите, които са с вградени двигатели и шасита. Сервизирането на шаситата се извършва във фирмените центрове на Ford и FIAT.
Цените са от 26 000 евро без ДДС. Най-луксозните варианти струват 55 000 евро без ДДС.
“До края на годината се надяваме да продадем около десет кемпера, сподели Александър Василев. От следващата година българската компания ще предлага и кемпери под наем. Единствената причина, която ги спира да я предлагат още сега, е лошото състояние на родните пътища.