Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Испания Рейсинг с нов корпоративен имидж

Испания Рейсинг с нов корпоративен имидж

44
0
Испания рейсинг

Нов корпоративен имидж ще гради най-малкият отбор във Формула 1 Испания Рейсинг. За целта от тима са сключили споразумение с известния концептуален дизайнер и илюстратор Даниел Симон. Най-известното произведение на германеца е книгата Cosmic Motors, а сред последните му работи е дизайнът на превозните средства в научно-фантастичния филм Трон: Заветът. Благодарение на футуристичните си визии Симон получава признание и работи с марки като Бугати и Хонда.

Испания Рейсинг пък са на прага на втория си сезон във Формула 1, след като бяха един от трите напълно нови екипа през 2010 г. Тимът оцеля въпреки множество проблеми през миналия сезон и възнамерява да върви напред през предстоящия сезон. В екипа ценят най-много въображението и отдадеността си на каузата и това са качествата, върху които ще се съсредоточи Симон.

Не можех да пропусна възможността, предложена ми от Испания Рейсинг. Общото ни пътуване ще е вълнуващо, а отборът ще се развива и еволюира. Нямам търпение да създам силно графично послание за този екип – бе коментарът на дизайнера.

Шефът на тима Колин Колес отбеляза прогреса на хората си и допълни, че привличането на Симон е един от признаците за напредък.

Формула 1 винаги е била на върха, с най-високите технологии и последните тенденции. Футуристичните идеи на Даниел ще допринесат за духа, който толкова много търсим в този спорт – каза още Колес.