Начало Автомобили Honda Accord и Odyssey в топ 10 на най-добрите семейни автомобили

Honda Accord и Odyssey в топ 10 на най-добрите семейни автомобили

465
0
Honda Odyssey

Две коли на Honda от моделна година 2014 – Accord и Odyssey – бяха поставени в топ 10 на най-добрите семейни автомобили, избрани от читателите на списание Parents и уебсайта Edmunds.com в САЩ.

И двата модела са с най-високите възможни резултати от Top Safety Pick и Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Те са на челни позиции в подреждане, след като са избрани измежду стотици автомобили заради това, че имат отлични показатели по редица основни характеристики като безопасност, удобство, представяне, цена.

Accord и Odyssey са водещи в съответните сегменти по показателите, които потребителите ценят най-много – безопасност, горивна ефективност, цена и иновативност – коментира старши вицепрезидентът и генерален мениджър на Honda в Америка Джеф Конрад. – Така със сигурност знаем, че семействата оценяват упоритата работа, вложена в тези автомобили.

Accord е за втора поредна година сред топмоделите в проучването. Освен добрите оценки от изданието и уебсайта, този автомобил е с 5 звезди общ резултат на тестовете NCAP, прилагани от National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Odyssey е един от най-добрите миниванове в Северна Америка, а по продажби на индивидуални клиенти в САЩ е и номер 1 в сегмента си. В него всяко семейство може да открие достатъчно пространство, без то да е осигурено чрез компромис с някоя от останалите характеристики на колата.