Начало Автомобили Honda показа Concept D в Шанхай

Honda показа Concept D в Шанхай

43
0

Honda Motor (China) Investment Co., Ltd. (HMCI) – изцяло притежавано от Honda дъщерно дружество в Китай – направи световна премиера на Concept D на международното автомобилно изложение в Шанхай. Това е модел на новия SUV, който е в процес на разработка.

Concept D показва посоката на автомобил за масово производство, който сега се разработва изключително за вътрешния пазар на Китай. Крайният продукт ще бъде модел SUV, който ще предлага удоволствие от шофирането и просторно купе. Автомобилът ще е снабден с модерни технологии за безопасност, но ще има и други иновации. Базираният на Concept D модел SUV ще бъде пуснат в продажба от компаниите Guangqi Honda и Dongfeng Honda, като ще бъде позициониран като новия флагман на Honda в Китай.

„С този Concept D – ново предложение с нова стойност – можем да поставим Honda на лидерско място на пазара на SUV в Китай. Бихме искали да продължим да предлагаме атрактивни продукти, снабдени с нашите напреднали технологии на клиентите в Китай. За да постигнем тази цел, ние ще ускорим локализацията на нашия бизнес в Китай”, коментира президентът на НМСІ Сейджи Кураиши.