Начало Лайфстайл Хю Грант спасен от таблоиден журналист

Хю Грант спасен от таблоиден журналист

42
0
Хю Грант

Актьорът Хю Грант бе спасен след като получи повреда в колата си от… таблоиден журналист. Бившият редактор в Нюз ъф дъ Уърлд Пол Макмюлан, отговорен за множество истории, засягащи звездата, се оказал наблизо, когато Ферари-то на Грант се строшило в Кент.

Журналистът отивал да играе голф и спрял да помогне, като според собствените му твърдения Хю го разпознал и първоначално нямал никакво желание да приеме подадената ръка. В крайна сметка именно Макмюлан е отговорен за някои от най-големите главоболия на 50-годишния актьор, включително прословутата история, когато бе арестуван в Лос Анджелис през 1995 г. с проститутката Дивайн Браун в колата му.

Нюз ъф дъ Уърлд купи сензацията и публикува снимка на Дивайн на първа страница в рокля, поразително напомняща на една от дрехите на тогавашната приятелка на Грант Лиз Хърли.

Това обаче е само една от серията публикации по адрес на Хю Грант, одобрявани от Макмюлан. При положение като неговото обаче, актьорът не само приел предложената помощ, но се и съгласил за една снимка, на която е сериозно намръщен и очевидно недоволен от случващото се.

По време на 15-минутното пътуване до близкото голф игрище двамата все пак поговорили, като Хю Грант (според разказа на Макмюлан) споделил, че знае дори кога телефонът му се подслушва, защото задължително бил пресрещан от репортери и папараци, след като си е уговорил срещи по мобилния апарат.