Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Хюлкенберг разчита на обновения пакет за Барселона

Хюлкенберг разчита на обновения пакет за Барселона

20
0
Нико Хюлкенберг

След две завършени състезания в точките Форс Индия заема шесто място при конструкторите с шест точки. Това е само една точка зад желаното от Виджай Маля пето място. Нико Хюлкенберг, който през зимата от трети стана титулярен пилот в екипа, вижда добра възможност за постигането на целта.

„Ние сме точно там, където виждахме, че сме по време на зимните тестове“, заяви Хюлкенберг след първите два уикенда за годината. И докато Торо Росо изглежда не може да се бори със скоростта на индийците, то Заубер и Уилямс изглежда са свършили доста добра работа през зимата. И в класирането швейцарският отбор изпреварва екипа на Виджай Маля.

Най-късно при завръщането на Формула 1 в Европа на 13 май в Барселона, Хюлкенберг и Ди Реста смятат преминат в пълна атака. Там Форс Индия ще заложат на сериозно осъвременен пакет на VJM05, който освен това ще е с нова изпускателна система.

„Има много потенциал в развитието на ауспусите“, обяснява германецът. Каращият втори сезон като титулярен пилот Хюлкенберг дори смята, че този потенциал е значително по-голям от този на развитата от Мерцедес спорна система F-duct.