Начало Автомобилни новини Hyundai с юбилейно издание на Tucson

Hyundai с юбилейно издание на Tucson

103
0
Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition

Със специална версия Tucson 20th Anniversary Edition компанията Hyundai Motor ознаменува двайсетгодишното присъствие на модела на европейския пазар. Юбилейното издание съчетава познатите достойнства на Tucson с изцяло нов, отличителен дизайн.

Специален дизайн по случай 20-годишнината на модела

По случай двайсетия си рожден ден Tucson представя своето четвърто поколение с редица подобрения в дизайна, технологиите и комфорта.

Специалното издание Tucson 20th Anniversary Edition отдава заслуженото на богатата история на модела. Клиентите получават възможността да се възползват от най-новите функции и елементи в качеството на стандартно оборудване

Юбилейният Hyundai ще бъде предлаган в нов и разпознаваем цвят– Pine Green Matte. Той е, съчетан с интериорен пакет от черна кожа и текстилен велур с шевове в същия зелен оттенък. Екстериорът ще включва специално покритие на 19-цолови алуминиеви джанти в Satin Dark Grey, черни корнизи за отваряне на дневна светлина (DLO) и черни огледала на вратите.

Надписи в чест на рождения ден

Отбелязвайки своята 20-годишнина, моделът ще предложи няколко специални елемента: на предните облегалки за глава и на праговете на вратите ще бъде добавено лого за 20-годишнината, а на багажника ще бъде разположена юбилейна табелка.

Производството на юбилейното издание Tucson 20th Anniversary Edition започва през август в завода на Hyundai в Ношовице, Чехия. Неотдавна от конвейера на завода слезе двумилионният Hyundai Tucson. След кратко тържество автомобилът се отправи към своя бъдещ собственик в Обединеното кралство. Юбилейното изпълнение, което ще се произвежда без ограничения в тиража, ще продължи успешната история на SUV модела в Европа.

„След 20 години успех Hyundai си поставя амбициозната цел да запази Tucson като любим избор на шофьорите на континента“, твърдят от фирмата производител.

В България първите автомобили Tucson 20th Anniversary Edition се очаква да пристигнат още в края на август. Специалното издание на Hyundai Tucson може да се поръча във всички представителства на оторизирания дистрибутор на марката – Индустриал Комерс КО.