Начало Автомобили Hyundai ще заведе 15 българи на финала на ЕВРО 2008

Hyundai ще заведе 15 българи на финала на ЕВРО 2008

65
0

15 българи ще спечелят билети за финала или полуфиналните мачове на ЕВРО 2008 като специален подарък от Hyundai. Корейският автомобилен гигант е един от основните спонсори на футболното събитие на годината, което ще се проведе през юни в Австрия и Швейцария. Освен запазени места в специалните ложи на компанията щастливците ще получат и двупосочни самолетни билети, престой в луксозен хотел и покриване на дневните разходи. Те са осигурени от Индустриал Комерс, ексклузивен вносител на Hyundai за България със съдействието на Austrian Airlines.

15-те късметлии, които ще заминат за финалите на ЕВРО 2008, ще бъдат определени чрез томбола. Имената им ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус измежду всички закупили нов автомобил Hyundai от официалните представителства на марката в цялата страна от 7 април до 15 юни. В този период Индустриал Комерс предлага на своите клиенти специални цени за моделите на Hyundai, сред които най-продаваният голям високопроходим автомобил у нас през последните две години – Santa Fe и пионерът в новата дизайнерска i-серия на марката – i30.

Hyundai е сред основните спонсори на ЕВРО 2008. Корейският гигант осигурява 265 луксозни автомобила, лимузини и ванове за официалните делегати, организаторите, отборите, треньорите и съдиите на първенството. С марката Hyundai по традиция са и специалните автобуси на 16-те участващи отбора, които ще бъдат снабдени с всички удобства като климатизация, аудио-визуална техника и др. Автобусите ще бъдат брандирани с националните флагове на страните. Върху всеки от тях ще бъде изписан и слоганът на съответния тим, избран в национални конкурси от самите фенове.