Начало Автомобили Хюндай с нов продажбено сервизен център в Люлин

Хюндай с нов продажбено сервизен център в Люлин

468
0

Снощи ексклузивният дистрибутор на Хюндай за България официлно откри най-новия продажбено сервизен комплекс на марката в София. Безспорно съществуват различни фактори, които доказват развитието на една марка, и откриването на нов, пореден салон е един от най-големите. Този комплекс продължава налаганата от Индустриал Комерс експанзивна стратегия. Новият, втори комплекс, се намира в западната част на София, на бул. Околовръстен път в Люлин. В него ще се продават и сервизират както леки автомобили, камиони и автобуси. Новият комплекс на Хюндай ще почива само в неделя.

Българското представителство на Хюндай вече е официално под шапката на Hyundai Motor Europe – така компанията изпреварва с 40 дни официалното присъединяване на България в ЕС. По този повод на откриването присъства вицепрезиденът на Hyundai Motor Europe – г-н Доризас.

Специално на откриването се състоя и премиерата на новото Coupe. Динамичен, стилен, привлекателен, автомобилът хипнотизира със своето присъствие. Coupe вече е официално в България, месец и половина след официалната му премиера на автосалона в Париж.

На 24, 25, и 26 ноевмри пред новия комплекс в Люлин завършва и националното тест-драйв турне “Покарай, почувствай, пожелай Хюндай”, което стартира на 4 ноември. Пет автомобила от гамата на Hyundai обиколиха ключови градове в страната, с цел активно промотиране и налагане на марката предпразничния период.

Santa Fe, Tucson, Grandeur, Sonata, и Accent са моделите, които ще са на разположение и в София за тестово шофиране от потенциални клиенти и почитатели на марката. Градовете, през които досега керванът премина с изключителен успех са Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Враца.

Всички модели на Хюндай се предлагат с иключителната гаранция от 5 години или 150 000 км, както и на лизинг до 7 години с 10% първоначална вноска.