Начало Автомобили Иниеста получи първия произведен в Барселона Nissan Pulsar

Иниеста получи първия произведен в Барселона Nissan Pulsar

92
0

Посланикът на Nissan в Шампионската лига и звезда на футболния клуб Барселона Андрес Иниеста получи първия произведен в Барселона Nissan Pulsar. Той бе във фабриката, където се произвежда модела и имаше възможност да тества изцяло новия семеен хечбек. Моделът ще бъде лансиран тази есен.

Иниеста разгледа лично как се произвежда автомобилът и дори прояви любопитство относно някои процеси и детайли, обменяйки няколко думи с работниците, произвеждащи колата.

Фабриката в Барселона е също дом на глобалното производство на e-NV200 – вторият 100-процентов електрически автомобил Nissan след Leaf – както и версиите на NV200 за европейския пазар, Pathfinder и Navara.

– Беше фантастично преживяване да разгледам фабриката на Nissan в Барселона и да се срещна с хората, които стоят зад създаването и произвеждането на едни от най-иновативните автомобили – коментира след това Иниеста. – Фабриката е един от най-големите работодатели и огромен поддръжник на региона и аз съм горд да бъда първия човек, който получава Nissan Pulsar, построен в Барселона.

Nissan Pulsar влиза в продажба от есента на 2014 и е оборудван с достъпни и полезни технологии, създадени, за да накарат шофьорите да се чувстват по-уверени и по-комфортно.