Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Изглеждахме като идиоти в Бахрейн, призна Сироткин

Изглеждахме като идиоти в Бахрейн, призна Сироткин

71
0

Сергей Сироткин смята, че той и неговият съотборник в Уилямс Ланс Строл са изглеждали като идиоти в Гран при на Бахрейн заради лошото си състезателно темпо. Двамата заеха съответно 15-ото и 14-ото място на финала, като изостанаха на една обиколка зад лидерите. Те нямаха никаква скорост както в квалификацията, така и в надпреварата.

„Беше тежък уикенд за нас, каза руснакът. – Знам, че изглеждахме като идиоти отвън, което бе очевидно. Резултатите ни са зле, като темпото ни в състезанието дори бе по-лошо от квалификацията. Но аз все пак виждам някои позитиви. Научихме много неща и започнахме да разбираме други.”

Сироткин заяви още, че лошата форма на тима е дошла като изненада за всички . „Ако погледнете колата, всички ще се съгласим, че тя изглежда добре като дизайн и детайли, каза Сергей. – И за нас е голяма изненада, че се представяме така и не постигаме очакваните резултати.”

Техническият директор на Уилямс Пади Лоу призна, че тимът има трудности да разбере какво е сгрешено в пакета. Според него трябва да бъдат разбрани още много неща, като в тима за момента не виждат нищо очевидно, което да е сбъркано.