Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Испания Рейсинг сравнително доволни от темпото си

Испания Рейсинг сравнително доволни от темпото си

48
0

Тимът на Испания Рейсинг не успя да постигне целта си в Гран при на Германия, след като Бруно Сена завърши последен от 19-те пилоти, финиширали в надпреварата, а Сакон Ямамото бе принуден да спре по-рано.

– Оценявам високо шанса, който ми даде отборът, но надпреварата ни бе разочароваща, тъй като целта ни бе и двете коли да видят карирания флаг – заяви японският пилот. – Подобрявахме представянето на колата по време на уикенда но за съжаление имахме някои технически проблеми и грижи по скоростната кутия. Все пак нещата бяха по-добре в сравнение със Силвърстоун и придобих още повече опит. Опитахме някои промени в настройките, които ще са ни от помощ в следващите стартове – допълни Ямамото.

Темпото на Бруно по време на надпреварата на Хокенхайм бе сравнително добро, както и в предишните дни.

– Наложи се обаче да правим второ, непредвидено спиране в бокса заради спукана гума и това сложи край на борбата за нас. Искам да благодаря на екипа за отличната им работа при питовете и през останалата част от сесиите. Сега трябва да се съсредоточим върху следващите състезания и да се надяваме на малко повече късмет – коментира Сена.