Начало Автомобили Изрисувано от художник Бентли GT ще бъде продадено на търг за благотворителност

Изрисувано от художник Бентли GT ще бъде продадено на търг за благотворителност

261
0

Поп артиста Ромеро Брито създаде уникално стилизирано Бентли Континентал GT за своята изложба „Елате в моя свят“, провеждаща се в Берлин.

Направено за да усмихва хората, странно боядисаното Бентли има особена смесица от анимационни цветя, летящи сърца и жълти звезди. Тeзи уникални форми се подсилват и от тъмно синия екстериор на колата, който е допълнен и от множество бели „завъртулки“.

„Бентли Континентал GT е най-красивата и елегантна кола в света. Линиите на новия дизайн са перфектни за боядисване точно като бяло платно. Какъв начин да започнеш едно прекрасно и цветно пътуване“, възкликна Брито, докато съзерцаваше творението си.

Уникалното Бентли може да бъде видяно на автомобилния форум „Unter den Linden“, който ще се проведе в Германия от 6-ти юли до 10-ти септември. Когато изложбата завърши, Бентлито на Брито ще бъде пуснато на търг, за да подкрепи фондацията „Натали Тоденхьофер“, занимаваща се с подпомагане на хора, болни от множествена склероза, както и сдружението „Най-добри приятели“, помагащо на хора с ментални проблеми.