Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Извадих късмет, че съм във фермата, а не в апартамент, сподели Рикиардо

Извадих късмет, че съм във фермата, а не в апартамент, сподели Рикиардо

1278
0
Даниел Рикиардо
Даниел Рикиардо; снимка: Рено

Даниел Рикиардо остана в Австралия, след като надпреварата в Мелбърн така и не се състоя. Той замина за родния си Пърт и разказа, че отдавна не е изкарвал толкова време у дома. Пилотът на Рено намира начини да се забавлява и често публикува клипчета и снимки в социалните мрежи.

„Не съм изкарвал толкова време в Австралия от 2006 г., когато заминах да се състезавам в Европа. Но това си има и положителните страни. Близо съм до семейството си, в една и съща часова зона с приятелите си, така че по-лесно се чуваме. Използвам максимално свободното си време, тренирам и не се разсейвам. Готов съм да се върна на пистата, когато ни дадат зелена светлина”, коментира австралийският пилот.

 

View this post on Instagram

 

Great pic until I got charged. Recovering well. #mytexas

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on

„След добра тренировка си пускам телевизора и гледам серия от „Озарк”. Извадих късмет, че съм във фермата, а не в апартамент, където развлеченията се състоят в телефон и интернет. Дори няколко дни пробвах да си изключвам телефона, за да не стоя постоянно на него.”

Рикиардо каза също така, че едва ли ще се впусне във виртуални надпревари.

„Шансът да ме видите да се боря с Макс Верстапен е минимален. Той изкарва повече от половината си време в такива състезания, така че няма да се съревновавам с него. Наясно съм, че ако се заема с нещо такова, ще съм с часове на компютъра. Ще започна да пропускам тренировки, а според мен физическите упражнения са далеч по-смислени.”

 

View this post on Instagram

 

5 sets. 6 exercises. 12 reps each. Get it gurl.

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on