Начало Автомобили Jaguar F-Type Coupe с ексклузивно превю на годишните награди на спортната академия...

Jaguar F-Type Coupe с ексклузивно превю на годишните награди на спортната академия на марката

20
0
Jaguar F-TYPE Coupe

Новият Jaguar F-Type Coupe бе ексклузивно представен по време на церемонията по раздаването на годишните награди на Jaguar Academy of Sport, която се проведе в кралската опера в Лондон. Автомобилът ще бъде показан официално през февруари 2014 г.

Колата получи възторжени отзиви от присъстващите атлети и гости. На галата бе отбелязано едно от най-забележителните постижения на британския спорт през изминалата година – първата титла на британец в тенис турнира от Големия шлем Уимбълдън от 77 години. Анди Мърей триумфира в най-прочутата битка на трева и получи приз в новата за академията категория „момент, който е накарал зрителя да скочи от дивана”.

Мърей не успя да присъства на церемонията, тъй като тренира в Маями за предстоящото открито първенство на Австралия по тенис, което традиционно се провежда в началото на новата година. Той изпрати специално видео съобщение и заяви, че за него е огромна чест да получи приза.

Освен награди на установени спортисти със забележителни постижения, Jaguar Academy of Sport подкрепя 50 изгряващи звезди благодарение на специален фонд и програма, насочена към обучение на атлетите.

Бившият пилот от Формула 1 и настоящ коментатор на Гран при надпреварите за Скай Спортс Мартин Брандъл коментира в Туитър акаунта си, че галата на академията е изключително вдъхновяващо събитие, по време на което признание получават както големи звезди, така и млади, талантливи спортисти във всевъзможни дисциплини.