Начало Списание Качествата на пилотите

Качествата на пилотите

44
0

Изминалият месец премина определено под знака на представянето на пилотите във Формула 1. Раздвижилият се за първи път от години трансферен пазар изостри докрай вниманието към тяхната бързина и качества. Обективните анализи и мениджърите се опитват да ги преценят независимо от запазването на статуквото, под доминацията на Михаел Шумахер и Ферари. Затова решихме да обърнем специално внимание именно на състезателите и то в пряк двубой с техните съотборници, да анализираме резултатите и бързината им при сравнително еднакви технически възможности.
Разбира се трите нови победи на Михаел Шумахер, за които също естествено Ви разказваме, ще останат със сигурност ярко записани в историята, но в днешната Формула 1 внимание заслужават и по-дребни процеси като реално демонстрираната бързина на новия Макларън например и затова му обръщаме отново специално внимание, както и на подготовката на пилотите в тежкия сезон и т.н.
С помощта на нашите нови партньори – приятели на F1 – отново връщаме плакатите в списанието ни, а този път имаме възможност да Ви ориентираме преди началото на есента на българския автомобилен пазар с допълнително приложение от едно ново издание, което ще бъде пътеводител в ежедневните Ви финансови операции във всички сфери на живота.

Иван Тенчев