Начало Картинг Картинг шоу на София Ринг с благотворителна кауза

Картинг шоу на София Ринг с благотворителна кауза

228
0

Благотворително картинг шоу, наречено „Благотворителния картинг шампионат“ се състоя вчера на картинг писта София Ринг в Ring Mall. Компании от всички сфери на икономиката премериха сили в картинг състезанието, организирано от b2b media. Събитието беше в подкрепа на благотворителната кауза на организацията “Майки за донорство”.

Преди участниците да стартират картинг шампионата, те направиха опознавателна тестова 5 минутна обиколка, която определи тяхното място в трите състезателни групи. Всички играчи демонстрираха завидни състезателни умения, но с първото място се окичи отборът на ЕОС Матрикс ЕООД с техния състезател Димитър Цолов. 

Второ и трето място в топ 3 на надпреварата заеха съответно ЕКО България ЕАД със съзтезател Мартин Чой, бивш европейски шампион по мотоциклетизъм и фондация „Майки за донорство“ представена от картинг пилота Иван Влъчков. Чой направи най-бързата обиколка на трасето, а Иван Влъчков беше на сантимерти от него през цялото време.

Състезанието ще се запомни и с шумните агитки, които подкрепяха отборите и подсилваха отборния дух. Наградата за най-шумна и отдадена агитка грабна тимът на фондация „Майки за донорство“.

За спазването на правилата на състезанието и високия градус настроение се грижи водещия на партито 210-сантиметровият бивш национал Евгени Иванов-Пушката, които традиционно подкрепя инициативи за детското здраве и здравословния начин на живот.