Начало Автомобили КИА зае челна позиция сред популярните марки

КИА зае челна позиция сред популярните марки

42
0

КИА Моторс получи най-висок резултат между всички популярни брандове от AutoPacific Vehicle Satisfaction Awards (VSA) и се позиционира на 5-то място в крайната класация, изпреварвайки луксозни автомобилни марки като Audi, BMW, Mercedes-Benz и Porsche. В допълнение, три от бестселърите на КИА в Америка – 2016 Соул, Оптима и Седона (известна под името ‘Grand Carnival’ в някои страни) – бяха определени като победители в съответните категории според VSA, която идентифицира и номинира най-търсените автомобили и автомобилни марки на пазара.

„Наградите AutoPacific Vehicle Satisfaction се превърнаха в основен критерий, по който се оценява удовлетворението на притежателите на автомобили, и ние сме изключително радостни от резултатите, които обобщава проучването – високо ниво на удовлетвореност на нашите клиенти от управлението на модели КИА,” каза Orth Hedrick, вицепрезидент продуктово планиране, КИА Моторс Америка. „Соул, Оптима и Седона са висококачествени автомобили, които демонстрират градивното развитие на марката и все по-голямата разпознаваемост на бранда.”

Проучването на AutoPacific се базира на мнението на повече от 65 000 автомобилни притежатели в Съединените Щати, закупили нови превозни средства през 2015г. и 2016г. Участниците в анкетата отговарят на въпроси в различни категории, касаещи общото представяне на превозното средство, комфорт, сигурност, икономичност и управление.